Jag har tråkigt!

Jag är riktigt uttråkad! Det är kallt och mörkt ute så har inte lust att gå ut. Inne sitter jag och fryser, så ska nog ladda ner lite av Eva & Adam och gosa er mig under mitt täcke och kolla lite film. Kom just på att jag har engelska glosor till i mrn men jag har inte ens dom! så jag väntar på att Sofie ska skicka över dom till mig. skyyynd diiih Sofie!Jag vill ha sommar igen!
Och jag längtar tills julafton då åker jag till Spanien.
Och jag vill ha min viktor här nu.


OCH IDAG KOMMER JENNIFER HEM ! :D

höööst på riktigt nu eller?

Inte skrivit på ett tag, bara för att jag har vart med min älskling hela helgen! myyys.

Idag så var det nog den kallaste dagen någonsin, fy vad det har blåst! Vaknade och kände att jag verkligen inte ville till skolan men det blev så ändå. Dagen gick fort iaf! skönt. Nu sitter jag bara hemma själv och ligger under en filt och ser på tv.
Kom också på att jag är ARG! Igår när jag och Sofia gymmade. Så kom tidningen dit, och ville ta kort på oss osv. Och gissa vad man ser när man kommer till skolan? Jo att man är på första sidan i GA. UUUH

Aja, överlever de! men nu ska jag äta! ciao

seg dag.

Sitter nu i datorsalen igen med Jossan, Fannie och Sofia. Vi har inget att göra så de är här vi hänger, känns som om vi inte har gjort något klokt idag! Vi har typ haft rast hela tiden. Fast de är inget man klagar på! ;)

Kollade just min dexter, och jag fick VG på min datorkunskaps grej , YEEAH!
Men sen såg jag att jag hade fått frånvaro på handels lektionen igår, och jag VAR DÄR! Det kan tll och med Sofia och Jossan intyga!

Aja ängligen helg! Ska nog vara med Viktor för det mesta i helgen, har inte vart med honom på ett tag, så vi får se vad vi hittar på, blir väl myskväll med film osv ikväll!

Pusshejsöööt bild sofia! ;)

you make my dreams

Sista lektionen var helt okej. Vi hade matte utan lärare så man fick sitta och göra vad man ville! så jag, jossan & sofia satt kvar och jobbade lite så vi inte kommer efter i matte boken, fast de är ingen risk, så bra som vi är!

Nu är jag iaf hemma, har ätit lite & JAG DAMPAR ÖVER MIN MOBIL, mina sms levereras inte!
Viktor är typ ännu sjuk, fast de bara var två dagar sen vi sågs så saknar jag honom!
Nu ska jag börja laga mat, pusspuss!
Bloggggg

Dagarna rullar på! vi har ju typ snart gått en hel termin i skolan, fast inte riktigt men ändå.
I måndags slöt vi tidigt, tisdag så var det slapp dag. Efter skolan åkte jag hem till Viktor & vi åkte ut till skit-slite där han skulle spela match och jag fick sitta och frysa & se på. På kvällen så fick han feber, så jag fick sova med en sjuk liten pojk, hoppas verkligen inte jag kommer bli sjuk.

Igår var jag hemma, orkade verkligen inte gå i skolan, var så HIMLA trött! hade tänkt göra klart datorkunskaps uppgiften men inget blev gjort istället satt jag vid datorn typ hela dagen!

Nu så sitter jag i datorsalen, vi fick sluta tidigare på Administrationen & snart har vi matte där vi typ inte har någon lärare, skönt!

Ska också försöka få tag i någon som kan göra en design åt mig! ;)

aja, CIAO

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0