31/10

Det blev inget att göra något med tjejerna igår, så istället kom kom viktor hit! vi såg en as skum film, och sen somna vi ganska tidigt.
Idag har vi inte gjort så mkt, mest latat oss, de är vi ganska bra på! sen vet jag faktiskt inte vad vi hittar på!
Och i mrn ska vi till doktorn! OGILLA


jag älskar dig!

.

Vet inte riktigt hur det blir ikväll, vi tjejer ska typ hitta på något för jennifer persson är ju nere på gotland nu! men det är inte säkert att det blir något ikväll, annars ska jag nog vara med min viktor!

PUSS


suuuuuuuuuuug

På måndag ska jag till doktorn och kolla upp min hals, har liksom haft ont i den jätte länge nu, hoppas verkligen det inte är något fel!
Igår var jag iaf med Erica, vi hade massor att prata om, & vi har iaf sämst humor! vi var hos henne en stund, sen drog  vi hem till mig & hittade på lite grejer.
Men nu ska jag äta frulle, sen ska jag till stan.
PUSS

trötter

Vaknade just, trodde faktiskt klockan var mycket mindre än vad den var, men aja. Jag sprang upp & åt frukost sen duschade jag, nu väntar jag på att håret ska torka, hårtorken har typ damp, så den vill jag inte använda!

Sen kommer Erica hit, var ett tag sen jag var med henne! Så vi får se vad vi hittar på!

 


PUSS!


tjah tjah bloggen!

Idag har jag varit med angelica hela dagen, vi har varit på Roma city och kollat runt. jag hittade värsta fina trosorna till angelica på happy homes men dom ville hon tyvärr inte ha!! :( ikväll så ska vi nog titta på film och bara ha de asmysigt! :) sen ska jag tyvärr åka jobba imorgon.. då får jag inte vara med min älskling på hela dagen :( men nu ska vi äta mat. 

Ps jag älskar angelica! <3
///// viktor Bjersander

godmorgon.

Vaknade tidigt, tyckte iaf jag, för viktor hostar så jävla högt!
Vi har nyss ätit frukost, & sett film. Nu ska Viktor dammsuga, skriver sen!
PUSS

Hola!

Viktor är fortfarande här, han ska precis raka bort sin moppemustach, sen ska vi äta! Sen ska han till tandis & sen ska jag till staden och hämta min jacka osv.
Sen vet jag inte vad som händer, eftersom jag har en pojkvän som är tjock och äter godis hela tiden så kommer vi nog se film & äta godis! ;)
har inget mer att skriva, PUSS

26/10

Kom just hem från stan, har köpt en vinterjacka! för en gångs skull är jag tidig med de, förra året hitta jag en typ i december.
Jag sov typ till 10 i morse, viktor åkte redan vid typ 8? så jag fick äta frulle osv själv hemma hos han, men sen hämtade mamma mig.
Nu vet jag faktikst inte vad jag ska göra! ikväll kommer viktor hit, han har tydligen planerat att vi ska vara hela lovet, den tönten! :)

Men nu ska jag käka

CIAO

kvälls te!

jag sitter nu och dricker te! hur gott är inte de! Ser också på twilight som går på tvn just nu. Och självklart har jag en fet godisskål bredvid mig! ;)

Jag vill att tiden ska gå snabbt och bli en ny dag då jag äntligen får träffa min älskling!

PUSS



ordning & reda!

Nu har jag äntligen fått in alla kläder i garderoben, plus att jag har rensat ur såna kläder jag inte använder! duktigt. Har även rensat hela mitt rum på gamla grejer, så fixat så de nya grejerna får plats ist!
Det ända som fattas nu är en ny vinter jacka! Och det tar tid att hitta, iaf för mig.
PÖSS
Jennifer kommer snart till gotland! de gillas <3

HJÄLP

JAG BEHÖVER VERKLIGEN EN DESIGN TILL MIN BLOGG!

grajjj!

Nu har äntligen mamma kommit hem! Hon har handlat en massa grejer  till mig, niiiiiiiiiice! Så nu håller jag på och provar kläder och lite. Har ännu jätte ont i halsen, så blir att bara vara hemma idag igen, vill vara med min viktor!

Skulle egentligen ha sett innebandy ikväll med, men nejnej blir inget av med de! jaja jag får krya på mig, och hoppas att jag blir frisk, så jag kan ha kul på resten av lovet!
PUSS

22/10

ååh, mitt höstlov börjar dåligt kan inte prata, så kan inte va med min älskling ikväll, blir nog inte de i mrn heller! och de SUGER.

Så ikväll ska jag ta de lungt, se på film & äta godiiiis!


PUSS

HÖSTLOV!

Ja, det blev en dag tidigare höstlov för mig! Viktor tvingade mig att stanna hemma för jag hostar som bara den, och är bara väldigt förkyld! Skulle annars haft redovisning osv idag, men det blev inget för mig.
Jag vaknade typ kl nio då skulle viktor upp, för han skulle åka till sin praktik vid 10. Sen såg jag på film, pearl harbor, den är så jävla hemsk! Har även plockat undan lite på mitt rum & ätit frukost, nu sitter jag bara och längtar tills mamma kommer hem, hon har vart i ullared, så hoppas hon har köpt en massa grejer till mig!

Nu ska jag snart se om vi har någon micromat, orkar inte laga något! Nu på höstlovet har jag inget planerat, blir väl mest att vara med min pojkvän <3 och med mina vänner! men de gillas. sen ska jag verkligen sovasovasova!

Jag har även börjat prata i sömnen, piiinsamt!

ha ett bra HÖSTLOV! puss :*

mer förkyld!

Idag var det sjukt jobbigt på idrotten! jag är förkyld men var med ändå, vi cyklade till p18, där vi sen sprang hinderbanan typ 7-8 ggr! sjukt jobbigt! det var iaf inte kul. Och nu är jag mer förkyld!

Det var ingen god mat i skolan heller, så jag åt fil. Så nu är jag aaaaaaaas hungrig, men det blir iaf god mat! Kyckling & ris. loooove it.
Aja snart kommer Viktor, han åkte hem igår men kommer idag igen! men jaja det blir mys :)
PUSS

sorry!

sorry att jag inte har skrivit något på hela helgen! men det är för att jag har varit med Viktor hela helgen.
vi har ätit kinamat & fyfan vad gott de var! sen var vi och såg i rmden finns inga känslor, har tänkt se den långt innan men det har inte blivit av!
Aja viktor åkte just..trååkigt! så jag ska fortsätta med min photostory som ska vara inlämnad idag!
så pusshej!
ps. 3 månader med viktor igår <3

never change

Jag kom just hem från stan, handlade ett par jeans & en tröja! Och jag känner mig typ sjuk igen ;s Så jag ska nu äta, sen krypa ner under mitt täcke och sen plugga administration! men jag kommer somna. Eller skulle iaf behöva sova ett litet tag.
I helgen så ska jag vara med min viktor, har inte sett honom på 4 dagar nu! :o
nu ska jag äta pannkakor! ;) HEJDÅ

godmorgon!

yeees! nu är man helt frisk! fast skulle vilja vara hemma resten av veckan med. Men nu har jag redan ätit frukost och gjort mig i ordning, snart ska jag gå mot bussen, sen ska vi typ på någon mässa i racket hallen. Sen är det vanlig skoldag!
jag gick upp halv 6, och då var jag inte ens trött?! jaja, nu ska jag dra! puss


du är så bra!

friskkkk !

Jag är en sån person som inte klarar av att vara sjuk, blir så sjukt rastlös! Men nu är jag iaf frisk!
Igår hade jag 40,1 graders feber, så jag var helt död. Sov typ hela dagen & var inte hungrig alls, så åt typ ingenting. Men idag så hade febern gått ner & nu har jag typ ingen feber alls, känner att jag måste till skolan. Man missar så mycket & det är jobbigt! Viktor är tydligen också sjuk, lovar att det var han som smittade mig!

Ikväll ska jag sitta och plugga till Administrations provet! jag tycker de är de svåraste ämnet vi har, vet typ ännu inte vad administration är?!
Men nu ska jag börja plugga!
CIAO



yihaaa


sjukling

Jag vaknade typ kl 4 av att jag mådde piss! så jag tog febern & jajamen jag hade 39,6 grader feber. Jag hatar att var sjuk! det suuuger. Så antar att jag kommer vara hemma i mrn med, och då måste jag plugga på provet.
Annars har jag bara sovit, och sen glott på film, det kan ju vara skönt med jag är en rastlös människa, så att ligga hemma och bara slöa är inte min grej! Men hoppas på att jag blir bättre riktigtriktigt snart!
Nu ska jag se lite av Eva & Adam, puss

plugga för en gångs skull!

Tro det eller ej men jag pluggar! Jag har just läst igenom kapitel 1-3 i administrations boken, som jag sen har skrivit en liten sammanfattning till så de blir lättare att plugga inför provet som vi har på TORSDAG! Och på onsdag har vi redovisning och ska ha kommit på en idé till en foto berättelse typ. jag som har så dålig fantasi!

Jaja, jag får plugga vidare!
pusshej

snyggiingar


ganska pigg ändå!

Igår var jag vid Sofia och gjorde mig i ordning, sen drog vi ut till Hogrän, där Mikaelas fest var! Jag hade kul, och det var riktigt trevligt! Vissa var jäkligt fulla! ;)
Idag så vaknade jag typ tidigt, jag brukar alltid sova länge när jag har vart ute dagen innan. Men nej jag vakna typ halv tio, åt frukost, lyssna på musik & nu ska jag snart åka till Viktor! :*
Och i morgon äre skola igen..sen ska vi gymma.
kommer bilder på mig och Sofia snart, om bara Sofia kan lägga ut några! ;)
Ciao

chaachaaaa



Tjao!

Sitter nu hemma hos Sofia & målar naglarna och hon är nere och äter. Vi ska sen göra oss iordning inför Mikaelas fest, Hoppas den blir super!

Igår var jag med Viktor och vi tjockade i oss massor av godis och såg på film osv. Idag har vi vart ute och hoppat studsmatta och han bröt typ av mig foten, aj vad ont jag har! menmen.

Nu ska vi tagga lite till Gubben i lådan!

Bye ;)

uuuh vilket väder!

Alltså det är verkligen kallt ute! Man blåser typ bort, mamma ska ut och leta efter min vinterjacka, hoppas hon hittar den!

Idag
har jag iaf vart i skolan redovisat på datorkunskapen osv. Efter skolan gick jag & Sofia och gymmade, fyfan vad trötta vi blev efter då! Sen gick vi till obs där jag köpte ett äpple, nyttigt!

Men nu ska jag se på film, CIAAAAAAAO

ny skolvecka

Idag var det riktigt segt att gå upp, sov hos min pojk! vi hade ställt klockan på 6, men vi gick inte upp förens 6.40, så gissa om jag hade bråttom?jo! Annars har skolan vart ganska slapp, sitter nu hemma och hade tänkt äta något.
Men i helgen så har jag vart med Viktor, sen har jag kollat när han spela fotboll, Dalhem mot Gute. Det var en kul match att se på, bara att en bröt armen i Gute :P

På lördag kväll så åkte jag med Johanna in till stan, & festade lite. Det var skoj! Söndagen var jag också med Viktor, han är sååååå gullig! när jag kom hem till han hade han lagt fram jätte fina blommor & skrivit en gullig lapp till mig. sötttttt!

Men nu hade jag tänkt äta något! pusshaj

RSS 2.0